HASZNÁLATI FELTÉTELEK

A vezetés veszélyes üzem. Csak akkor használja az INFINITI InTouch szolgáltatásokat, ha ez a közlekedésbiztonságot nem veszélyezteti.

Az aktiváláshoz előfizetői szerződés szükséges. A szolgáltatás használatához kompatibilis okostelefon (iOS vagy Andorid) szükséges, amely az autónak nem tartozéka. A független társaságok által nyújtott szolgáltatásokért és a mobilhálózat minőségéért az INFINITI nem vállal felelősséget. Mobilszolgáltatások nem minden területen érhetők el. Az INFINITI InTouch funkciók használhatósága az ügyfél okostelefonjához tartozó adatforgalmi előfizetéstől függ. A részletekről érdeklődjön mobilszolgáltatójától. Az összes alkalmazásfunkció nem minden InTouch rendszerrel felszerelt típusnál érhető el. A GPS térkép nem minden területen részletes vagy tükrözi a jelenlegi közúti szabályokat. Egyes alkalmazásokat és szolgáltatásokat – például a Google szolgáltatásokat – független társaságok nyújtják, akiknek tevékenységéért az INFINITI nem tartozik felelősséggel, arra ráhatása nincs. Amennyiben a szolgáltató egy adott szolgáltatás nyújtását korlátozza vagy felfüggeszti, a szolgáltatás az INFINITI és/vagy ügynökei további felelőssége nélkül, előzetes értesítés vagy további jogkövetkezmények nélkül felfüggeszthető vagy megszüntethető. Az INFINITI nem felelős azért, ha valamely alkalmazás vagy szolgáltatás további működtetéséhez egyéb berendezésekre, alkalmazásokra, frissítésekre van szükség, amely többletkiadást eredményez. A szolgáltatásra az előfizetési szerződés rendelkezései vonatkoznak. A kezdeti ingyenes próbaidőszak a jármű vásárlásának napjától indul; ennek lejártát követően a szolgáltatás a mindenkor érvényes szolgáltatási díjért vehető igénybe. Az e-mailben vagy SMS-ben történő bejövő kommunikáció elszámolása standard SMS és/vagy adatforgalmi tarifák szerint történik.

Az aktiváláshoz előfizetői szerződés szükséges. A 2 év ingyenes próbahasználat a járművásárlás napján kezdődik. Ennek lejártát követően a szolgáltatás egyéves periódusokra hosszabbítható meg, a mindenkor érvényes díj hitelkártyával történő kiegyenlítését követően, az előfizetői szerződésben foglaltakkal összhangban.


Az e-mail, a naptár és az App Garage járműalkalmazások letöltéséhez vagy frissítéséhez történő használatához internetkapcsolatra és aktív okostelefonos alkalmazáselőfizetésre van szükség.


Egyes járműalkalmazások használatának feltétele az INFINITI InTouch alkalmazás telepítése és bejelentkezés egy aktív fiókkal.


Soha ne hagyja, hogy a használat elvonja a figyelmét a vezetéstől. Elképzelhető, hogy a GPS-térkép nem minden területen részletes, és nem tükrözi az aktuális közúti szabályokat.


iPhone®

Mindig fordítsa teljes figyelmét a vezetésre. Kérjük, hogy iPhone®-ját csak akkor és úgy használja, hogy figyelmét menet közben a vezetéstől ne vonja el. További részletek a forgalmazónál. Az iPhone® az Apple, Inc. bejegyzett védjegye. Minden jog fenntartva. Az iPhone® készüléket a csomag nem tartalmazza.


Bluetooth®

Bizonyos funkciók elérhetősége a telefon Bluetooth® támogatásától függ. Részletek a telefon használati utasításában találhatók. A Bluetooth védjegy és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonát képezik, és ezek Nissan általi felhasználása licence alapján történik.