BEÉPÍTETT NAVIGÁCIÓ

A navigációval felszerelt INFINITIkben a GPS rendszer közvetlenül a műszerfalba van beépítve. Koncentráljon a vezetésre, míg a rendszer a térkép és a hangparancsok segítségével útbaigazítja Önt.


HELYKATALÓGUS
Az útbaigazításon túl a rendszer a közeli szolgáltatások megtalálásában is a segítségére lehet. A Helykatalógusban már eleve szerepel számos népszerű célpont, például éttermek, benzinkutak, bankok, stb.


CÍMJEGYZÉK
Akár 50 kedvenc cím is tárolható a címjegyzékben. Ez különösen jól jöhet, ha könnyen elkeveredik azokon a környékeken, ahol évente csak néhány alkalommal fordul meg.

IRÁNYTŰ

A fedélzeti Iránytű alkalmazás úgy segíti Önt a tájékozódásban, hogy megmutatja, milyen irányba halad a jármű, és merre van az úti cél. A GPS helymeghatározásban is segít, megmutatja a pontos szélességi és hosszúsági koordinátákat.USB PORT IPODHOZ ÉS MÁS KOMPATIBILIS ESZKÖZÖKHÖZ

Csatlakoztassa iPod®-ját, pendrive-ját, vagy más kompatibilis eszközét INFINITIjének egyik USB csatlakozójára. Vigye magával a teljes zene-, podcast- és hangoskönyv gyűjteményét az útra! A funkciókat hangparancsok vagy az érintőképernyő segítségével kezelheti.

SZABADKEZES SMS ASSZISZTENS

A Szabadkezes sms asszisztens hangosan felolvassa Önnek a bejövő üzeneteit, és a hangfelismerő rendszer segítségével válaszol is rájuk egy előre feltöltött üzenettel.


VEZÉRLÉS A KORMÁNYKERÉKEN
A Szabadkezes sms asszisztenst a kormányon található telefongomb benyomásával aktiválhatja.


HALLGASSA MEG AZ ÜZENETEIT
Az INFINITI InTouch rendszerben tárolt üzenetek meghallgatásához adja ki az "SMS olvasása", a továbbiakhoz pedig a "Következő SMS" hangparancsot.


ÜZENET MEGVÁLASZOLÁSA/ÍRÁSA
Az üzenetek megválaszolása vagy új üzenetek írása egyszerű. Adja ki a például a "SMS küldése Kovács Jánosnak" hangparancsot, és válassza ki az egyik előre feltöltött válaszsablont.


ÜZENETSABLONOK
A járműben számos előre feltöltött üzenetsablon található, pl. "Úton vagyok", "Késni fogok", "Vezetek, nem tudok írni", stb.


SAJÁT ÜZENETSABLONOK

Saját üzenetsablonokat is létrehozhat, és hozzáadhatja a többi előre feltöltött üzenethez.

BLUETOOTH® SZABADKEZES TELEFON

A Bluetooth® szabadkezes telefonon a hangfelismerő rendszernek köszönhetően akkor is indíthat és fogadhat hívásokat, ha kompatibilis telefonja egy táska mélyén lapul. Nincs szükség fülhallgatóra, nem kell keresgélnie a kezével, a kormánykereket fogva is telefonálhat.


VEZÉRLÉS A KORMÁNYKERÉKEN
A telefonhívások fogadásához elegendő megnyomni egy gombot a kormánykeréken. A rendszer automatikusan lenémítja az hangrendszert a hívás befejezéséig.


HANGPARANCSOK
A beépített mikrofonnak és az INFINITI hangfelismerő technológiájának köszönhetően a Bluetooth®-t egyszerűen hangparancsokkal is működtetheti. Telefonhívás indításához egyszerűen mondja azt, hogy "Felhív" és a telefonkönyvben található egyik nevet, vagy, hogy "Tárcsáz" és a kívánt telefonszámot.


CSENGŐHANGOK
A jármű Bluetooth® telefonjához sokféle csengőhangot választhat.

ZENESTREAMELÉS BLUETOOTH®-SZAL

Szabaduljon meg az összegabalyodó vezetékektől, streameljen zenét vezeték nélkül, bármilyen Bluetooth® kompatibilis hangeszközzel. A hangrendszert bármelyik ülésen utazó utas is vezérelheti.


VEZÉRLÉS A KORMÁNYKERÉKEN

A Bluetooth®-t a kormánykeréken található gombbal aktiválhatja.


MEGJELENÍTÉS A KIJELZŐN
Az éppen lejátszott szám megjelenik az INFINITI InTouch képernyőjén.INFINITI HANGFELISMERÉS

Ha az INFINITIjében van hangfelismerő technológia, egyszerű hangparancsokkal kezelheti telefonját, a navigációs rendszert (ha a felszereltség része), valamint a szórakoztató és járműinformációs rendszereket. Mindeközben a lényegre koncentrálhat: a vezetésre.


VEZÉRLÉS A KORMÁNYKERÉKEN
Az INFINITI hangfelismerést a kormánykeréken található beszéd gombbal aktiválhatja.


HANGPARANCSOK
A jármű navigációs rendszerének, telefonjának, hangrendszerének, stb. szabadkezes használatához kérjük, használja az INFINITI InTouch hangparancsait.


A rendszer által felismert hangparancsok teljes listáját a Kezelési útmutatóban találja.

MENETTELJESÍTMÉNY MUTATÓK

Ezt az egyedülálló fedélzeti alkalmazást azért fejlesztette ki az INFINITI, hogy Ön figyelemmel kísérhesse a különféle teljesítménymutatók alakulását, úgy, mint sebesség, fordulatszám, üzemanyag-adagolás és -fogyasztás, kanyarodáskor tapasztalt g-erő, kormányzással kapcsolatos adatok.

ÓRA

Stílus és praktikum találkozik az INFINITI egyedülálló fedélzeti Óra alkalmazásában. Analóg és digitális óralapok széles palettájáról választhat, ha szeretné látni a pontos időt az autójában. Egyszerre több óra is megjeleníthető, ami jól jön, ha Önnek több városban vagy akár világszerte vannak munkatársai, üzletfelei.

GYORS ÚTMUTATÓ

A Gyors útmutató alkalmazás digitális fedélzeti kézikönyv az INFINITI InTouch-hoz. Ismerje meg a rendszer funkcióit útközben ennek a hasznos interaktív útmutatónak a segítségével.HASZNÁLATI FELTÉTELEK

A vezetés veszélyes üzem. Csak akkor használja az INFINITI InTouch szolgáltatásokat, ha ez a közlekedésbiztonságot nem veszélyezteti.

Az aktiváláshoz előfizetői szerződés szükséges. A szolgáltatás használatához kompatibilis okostelefon (iOS vagy Andorid) szükséges, amely az autónak nem tartozéka. A független társaságok által nyújtott szolgáltatásokért és a mobilhálózat minőségéért az INFINITI nem vállal felelősséget. Mobilszolgáltatások nem minden területen érhetők el. Az INFINITI InTouch funkciók használhatósága az ügyfél okostelefonjához tartozó adatforgalmi előfizetéstől függ. A részletekről érdeklődjön mobilszolgáltatójától. Az összes alkalmazásfunkció nem minden InTouch rendszerrel felszerelt típusnál érhető el. A GPS térkép nem minden területen részletes vagy tükrözi a jelenlegi közúti szabályokat. Egyes alkalmazásokat és szolgáltatásokat – például a Google szolgáltatásokat – független társaságok nyújtják, akiknek tevékenységéért az INFINITI nem tartozik felelősséggel, arra ráhatása nincs. Amennyiben a szolgáltató egy adott szolgáltatás nyújtását korlátozza vagy felfüggeszti, a szolgáltatás az INFINITI és/vagy ügynökei további felelőssége nélkül, előzetes értesítés vagy további jogkövetkezmények nélkül felfüggeszthető vagy megszüntethető. Az INFINITI nem felelős azért, ha valamely alkalmazás vagy szolgáltatás további működtetéséhez egyéb berendezésekre, alkalmazásokra, frissítésekre van szükség, amely többletkiadást eredményez. A szolgáltatásra az előfizetési szerződés rendelkezései vonatkoznak. A kezdeti ingyenes próbaidőszak a jármű vásárlásának napjától indul; ennek lejártát követően a szolgáltatás a mindenkor érvényes szolgáltatási díjért vehető igénybe. Az e-mailben vagy SMS-ben történő bejövő kommunikáció elszámolása standard SMS és/vagy adatforgalmi tarifák szerint történik.

Az aktiváláshoz előfizetői szerződés szükséges. A 2 év ingyenes próbahasználat a járművásárlás napján kezdődik. Ennek lejártát követően a szolgáltatás egyéves periódusokra hosszabbítható meg, a mindenkor érvényes díj hitelkártyával történő kiegyenlítését követően, az előfizetői szerződésben foglaltakkal összhangban.


Az e-mail, a naptár és az App Garage járműalkalmazások letöltéséhez vagy frissítéséhez történő használatához internetkapcsolatra és aktív okostelefonos alkalmazáselőfizetésre van szükség.


Egyes járműalkalmazások használatának feltétele az INFINITI InTouch alkalmazás telepítése és bejelentkezés egy aktív fiókkal.


Soha ne hagyja, hogy a használat elvonja a figyelmét a vezetéstől. Elképzelhető, hogy a GPS-térkép nem minden területen részletes, és nem tükrözi az aktuális közúti szabályokat.


iPhone®

Mindig fordítsa teljes figyelmét a vezetésre. Kérjük, hogy iPhone®-ját csak akkor és úgy használja, hogy figyelmét menet közben a vezetéstől ne vonja el. További részletek a forgalmazónál. Az iPhone® az Apple, Inc. bejegyzett védjegye. Minden jog fenntartva. Az iPhone® készüléket a csomag nem tartalmazza.


Bluetooth®

Bizonyos funkciók elérhetősége a telefon Bluetooth® támogatásától függ. Részletek a telefon használati utasításában találhatók. A Bluetooth védjegy és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonát képezik, és ezek Nissan általi felhasználása licence alapján történik.