A személyes adatainak védelme rendkívül fontos számunkra.

Miért van szükség a személyes adatainak megosztására?

A személyes adatai megosztása lehetővé teszi a INFINITI Europe, hogy adatkezelőként működjön, bejelentse a kéréseit (főleg a márkakereskedéseinken keresztül), elküldje a járműveinkhez és szolgáltatásainkhoz kapcsolódó információkat, mérje az értékesítések, szervizek és hirdetések teljesítményét, elégedettségi kérdőíveket végezzen el, fejlessze a termékeinket és
szolgáltatásainkat, valamint amennyiben előzetesen beleegyezik, elküldje Önnek
a járműveink és kapcsolódó szolgáltatásaink személyre szabott hirdetéseit.

Kivel osztjuk meg? 

Mint független adatkezelők, a személyes adatai megosztását a INFINITI márkakereskedésekre, szolgáltatókra, valamint a Nissan vállalatcsoport más tagjaira korlátozzuk. Ezért előfordulhat, hogy az Európai Gazdasági Térségen kívül is meg lesz osztva, de minden lépést megteszünk, hogy megvédjük azt.

Mik az Ön jogai? 

A személyes adatait rendezett és szabványos formátumban kapja meg. Továbbá tiltakozhat a személyes adatai feldolgozása ellen, vagy kérheti a korlátozását, módosítását vagy megszüntetését.

Bármikor meggondolhatja magát a személyes adatai feldolgozását illetően, egy e-mail küldésével a következő címre: qualitycentre.eu@infiniti-customerexperience.com.

Örömmel üdvözöljük látogatóink között! Arra kértük, ossza meg velünk néhány személyes adatát. A személyes adatainak védelme rendkívül fontos számunkra :

Bármikor meggondolhatja magát, és rákattinthat a tájékoztatásban található leiratkozási linkre. Ha további információt szeretne kapni a INFINITI adatvédelmi gyakorlatáról, kattintson ide.

* Mandatory field