MEGHATÁROZÁSOK

"Hivatalos márkakereskedő": az INFINITI hivatalos kereskedői hálózatának tagja.

"INFINITI": az INFINITI dél-afrikai divíziója, amely a Nissan South Africa (Pty) Ltd tagja, címe Ernest Oppenheimer Street, Rosslyn, Dél-Afrika. A South Africa (Pty) Ltd a japán Nissan Motor Co., Ltd. tagtársasága.

"Szellemi tulajdonjogok": minden törvény által elismert tulajdonjog, beleértve a szerzői és tervezői jogokat valamint védjegyeket.

„Honlap”: az INFINITI honlapja

„Feltételek”: az INFINITI Honlap felhasználási feltételei.

 

 

HATÓKÖR

Az INFINITI tulajdonát képező és általa üzemeltetett Honlap felhasználására az alábbi Feltételek vonatkoznak. A Honlapra történő belépéssel Ön elfogadja ezeket a Feltételeket. Amennyiben nem ért egyet ezekkel a Feltételekkel, kérjük ne használja a Honlapot. Az INFINITI mindenkor fenntartja a Feltételek módosításának jogát, ezért kérjük, hogy rendszeresen ellenőrizze azokat.

KOCKÁZATOK ÉS FELELŐSSÉGKORLÁTOZÁS

Ön a Honlapot teljes mértékben saját felelősségére használja, és az INFINITI nem vállal semmilyen garanciát a Honlap felhasználására és tartalmára vonatkozóan. Az INFINITI nem garantálja, hogy a Honlap hibamentes és nem tartalmaz olyan hibát vagy vírust, amely hatással lehet az Ön számítógépére. Az INFINITI nem garantálja, hogy a megtekintés időpontjában minden információ érvényes.

 

A jelen Feltételekkel kapcsolatos, INFINITI által elkövetett rosszhiszeműség vagy súlyos gondatlanság eseteinek kivételével az INFINITI nem vállal felelősséget a honlap meglátogatásából eredő veszteségekért. Az INFINITI különösen nem vonható felelősségre közvetett, következményes vagy speciális károkért és veszteségekért (például adatvesztésért vagy elmaradt haszonért), még akkor sem, ha ezek bekövetkezésének kockázatára az INFINITI figyelmét felhívták.

SZELLEMI TULAJDON

A Honlappal és tartalmával kapcsolatos Szellemi tulajdonjogok az INFINITI tulajdonát képezik vagy az INFINITI engedélyével kerültek felhasználásra. Az INFINITI engedélye nélkül tilos a Honlap anyagainak másolása, publikálása vagy módosítása, és a Honlapon megtekintett vagy onnan kinyomtatott információk továbbértékesítése. Ön kizárólag személyes felhasználásra és/vagy az INFINITI termékeivel kapcsolatos döntésekhez szükséges tájékozódás céljából jogosult a Honlap megtekintésére és arról anyagok nyomtatására.

 

Az INFINITI elnevezéseinek, logóinak, termékneveinek, felszerelések elnevezéseinek, jelmondatainak és védjegyeinek tulajdonosa vagy jogosult felhasználója a Nissan Motor Co. Ltd. és/vagy az INFINITI. Minden jog fenntartva.

TERMÉKEK ÉS ÁRAK

Az INFINITI folyamatos törekszik a termékei minőségének javítására. Ennek megfelelően jelen Honlapon található adatok és információk is bármikor változhatnak. A honlapon szereplő termékek, felszerelések, modellek vagy egyes termékek árai kizárólag az általános tájékoztatást szolgálják, ezekre további feltételek vonatkozhatnak illetve előfordulhat, hogy a megtekintés időpontjában nem aktuálisak. A legfrissebb információkért (amelyek eltérhetnek a Honlapon feltüntetett adatoktól) kérjük, vegye fel a kapcsolatot a legközelebbi Hivatalos márkakereskedővel, vagy – amennyiben Ön flottavásárló – az INFINITI flottamenedzserrel vagy hivatalos márkakereskedővel. A technológia jellegéből adódóan előfordulhat, hogy a Honlapon bemutatott színek nem egyeznek meg a valós színekkel

ADATVÉDELEM

Bővebb adatvédelmi információkért kérjük, kattintson az INFINITI Adatkezelési Politikájára.

HIVATKOZÁSOK

A Honlap harmadik fél által üzemeltetett, a Honlaptól teljesen független oldalakra mutató linkeket tartalmazhat. Az INFINITI semmilyen esetben nem felelős a harmadik fél honlapjának tartalmáért, felhasználásáért vagy rendelkezésre állásáért. A harmadik fél honlapjára mutató hivatkozások kizárólag az Ön kényelmét szolgálják, az INFINITI bármilyen garanciája nélkül.

 

Harmadik fél által üzemeltetett holnapon jelen Honlapra mutató hivatkozás kizárólag az INFINITI előzetes írásos jóváhagyásával helyezhető el.

KAPCSOLATFELVÉTEL AZ INFINITIVEL

Az INFINITI Dél-Afrikával történő kapcsolatfelvételhez kérjük használja a „Kapcsolatfelvétel” nyomtatványt.

IRÁNYADÓ TÖRVÉNYEK

Ön tudomásul veszi, hogy a Honlap használatára és az INFINITIvel fennálló kapcsolatára a Dél-Afrikai Köztársaság törvényei vonatkoznak. Jelen Feltételek rendelkezései a Honlap valamennyi látogatójára érvényesek, függetlenül a látogató lakóhelyétől. Jelen rendelkezések a Honlap valamennyi oldalán szereplő szolgáltatásra és információra vonatkoznak, kivéve, ha a Honlap másként rendelkezik.